Follow us on Youtube.  | Follow Website !

Search Suggest

Posts

Sådan opretter du personlighedsvurderinger af quizzer ved hjælp af plugin til tyngdekraftsformer

quiz-bannerHar du taget 'Hvilken type X er du' quiz? Jeg har.

De fleste af de gange, du kan forudsige resultatet og manipulere det. Ikke desto mindre er det lige så sjovt. Det er dybest set en meget rå personlighedsvurderingsquiz. Svarene er multiple-choice og vises altid i en bestemt rækkefølge. Resultaterne er baseret på de svar, du vælger.

Så sig, at der er 4 valg for hvert resultat (a, b, c, d). For det meste som ville betyde, at du er type A, for det meste b s ville betyde, at du er type B, og så videre. Valgfrit har svarene vægte, og du evaluerer baseret på din score. Du får ideen.

Hvis du ikke har nogen anelse om, hvordan du tilføjer en sådan quiz på dit WordPress- eller LearnDash-websted, vil jeg foreslå, at du søger efter et plugin. En passende løsning afhænger virkelig af dine behov. Men hvis du vil have total kontrol over funktionaliteten, vil du være bedre til at bygge den selv eller at have det specialbygget af fagfolk.

Jeg advarer dig med det samme, at der vil være noget kode involveret. Stress ikke. Men koden er ikke skræmmende. Når du først har logikken på plads, er kodning en leg.

Her er hvad vi skal gøre:

 1. Hent Gravity Forms-plugin (hvis du ikke allerede har det)
 2. Opret en evalueringstype quiz
 3. Evaluer og vis resultater

Hvorfor tyngdekraftsformer?

Vi bruger Tyngdekraftsformer plugin som base for quizzen. Årsagen til at vi har valgt plugin Gravity Forms er, at det reducerer indsatsen med – MEGET!

Du ser, den funktionalitet, du har brug for, er let tilgængelig. Du har en mulighed for at tilføje radioknapper og også uden problemer opdele spørgsmålene på tværs af sektioner til oprette en form i flere dele. (Dette vil være klart, når vi rent faktisk opretter formen).

Du har muligheden for at gemme resultater i et skjult felt, style formularen efter dit tema, tillade, at der sendes meddelelser ved formularindgivelse, samt muligheden for at behandle værdier ved hjælp af tilgængelige kroge.

Du har dybest set udskåret dit job.

BEMÆRK:

Hvis du prøver at opnå noget lignende på din LearnDash websted, er der en løsning, du skal vide om.

Den standard multiple-quiz spørgsmålstype i LearnDash giver dig mulighed for at oprette spørgeskemaet. Når du har spørgsmålene klar, kan du tildele vægter, point eller en score til indstillingerne og få vist den passende vurdering.

Hvis du vælger at gå videre med denne metode, behøver du overhovedet ikke bruge plugin Gravity Forms.

Sådan opretter du quizzen?

Da vi i det væsentlige opretter en quiz, kan nogle af jer måske undre sig over, om vi vil bruge Quiz-tilføjelse til tyngdekraftsformer. Vi bruger ikke denne tilføjelse, fordi det ikke hjælper os. Denne tilføjelse fokuserer på at oprette quizzer af undersøgelsestype, og i stedet for at finpusse den, ville vi have det bedre med at oprette vores egen løsning.

Komme videre.

For hver quiz, vi opretter, er vi nødt til at oprette en ny form. Lad os som et eksempel overveje, at vi ønsker at oprette en 'Hvilken superhelt er du' quiz.

Trin 1: Vi bliver nødt til at oprette en ny form og navngive den 'Hvilken superhelt er du'.

Trin 2: Hvert spørgsmål skal tilføjes som et 'Radio Buttons' felt. Tilføj spørgsmålet som feltnavn og indstillinger som mulige svar.

Trin 3: For at tildele vægt til hvert svar skal du markere afkrydsningsfeltet 'Vis værdier' ​​for feltet og tilføje værdier.

tyngdekraft-forms-quiz-spørgsmål

Oprettelse af quizzen

Trin 4: Hvis hvert spørgsmål skal besvares, skal du gøre hvert spørgsmål til et krævet felt.

Trin 5: For at formatere visningen af ​​formularen kan du vælge at oprette en multipartformular og tilføje et spørgsmål på hvert afsnit. Til dette skal du tilføje et 'Page Break' felt efter hvert spørgsmål.

Trin 6: Vi bruger også et skjult felt til at gemme resultatet. Dette bruges, når formularen er udfyldt, men inden der sendes meddelelser. Tilføj dette felt i slutningen af ​​formularen i det sidste afsnit.

tyngdekraft-forms-skjult-felt

Tilføjelse af et skjult felt

Når du har felterne på plads, skal du gemme formularen. Vær opmærksom på form og felt-id'er, vi har brug for disse i vores kode.

Sådan evalueres og vises resultater?

Nu er vi kommet til hovedpunktet. Vi skal evaluere input og vise de tilsvarende resultater. Til dette skal vi bruge 'gform_pre_submission' krog. Ved hjælp af denne krog kan vi beregne sammenlægningen af ​​resultaterne og opdatere den skjulte feltværdi, inden formularposterne gemmes.

Lad os overveje, at du har tilføjet 5 spørgsmål, og det sjette felt er det skjulte felt. Da vi har tildelt en værdi til hvert felt, bliver vi nødt til at beregne summen af ​​alle valgte felter og vise resultatet baseret på summen. I $ _POST-variablen vil nøglen for hvert felt være input_ {FIELD_ID}. For eksempel, for felt-id 4, ville værdien være $ _POST (“input_4”);

add_filter("gform_pre_submission_3", "wdm_evaluate_results");  function wdm_evaluate_results($form) {   $total = 0;    // add the values of selected results   $total += $_POST("input_1") ;   $total += $_POST("input_2") ;   $total += $_POST("input_3") ;   $total += $_POST("input_4") ;   $total += $_POST("input_5");    // set the value of the hidden field   $_POST("input_6") = $total; } 

Nu hvor vi har resultatet, kan vi vise en meddelelse ved hjælp af indstillingerne for bekræftelsesmeddelelse til formularen og ved hjælp af en betinget logik.

tyngdekraft-forms-bekræftelse-til-resultat

Sådan vises resultater

I fortsættelse med vores eksempel, siger du at du er 'Batman', hvis din score er mindre end 30. I dette tilfælde skal du tilføje en bekræftelse, som kun vises, hvis værdien af ​​det skjulte felt er mindre end 30.

Og du er klar! Du har din egen personlige vurderingsquiz.

Afslutter

Et flertal af vores klienter, der altid søger at opgradere quizemodulerne på deres websted, er primært LMS- og LearnDash-webstedsejere. Hvis du er en af ​​dem, her er noget, der kan interessere dig.

Yderligere læsning om 'LearnDash Quiz Customization'

 • 5 Tiltrængte funktionstilføjelser til dine LearnDash-quizzer
 • Giv studerende ekstra forsøg på LearnDash-quizspørgsmål
 • Hvordan LearnDash-quizrapportering kan hjælpe med at forbedre dine kurser

DIY-tilpasningstricks til dine LearnDash-quizzer

 • Sådan tilføjes en quiz-spørgsmålstimer i LearnDash
 • LearnDash: Vis meddelelser til korrekte såvel som forkerte quiz-svar

Det er alt for i dag. Sørg for at prøve det, og send mig links til de vurderingsquizzer, du opretter ved hjælp af kommentarafsnittet nedenfor!

Skål!

Billeder af freepik

Indlægget Sådan opretter du personlighedsvurderingstype quizzer ved hjælp af tyngdekraftsformular-plugin kom først på WisdmLabs.

Post a Comment