Follow us on Youtube.  | Follow Website !

Search Suggest

Posts

8 Fordele ved et dedikeret LearnDash-instrumentbræt til instruktører

Dit eLearning-websted kræver muligvis, at du tilmelder dig instruktører til at oprette og styre kurser og studerende.

Selvom dette giver dig en mulighed for at koncentrere dig om andre aspekter af din virksomhed, kommer det desværre også med risikoen for at dele din LearnDash-backend med instruktører.

Med tonsvis af værdifulde data kan det at blive et mareridt at eksponere dit admin-område for dine instruktører.

Heldigvis Instruktørens rolle plugin hjælper dig med at give dine instruktører deres egne dedikerede LearnDash-betjeningspanel.

Dette betyder ikke kun at beskytte følsomme data, men meget mere.

Læs videre for at finde ud af mere om fordelene ved at have et dedikeret instruktørs instrumentbræt på dit LearnDash LMS.

Fordele ved at have en instruktør LearnDash-betjeningspanel

At køre en online læringswebsted er ikke et let job, især når du tilbyder flere kurser til flere studerende. Når det er sagt, er de primære grunde til at give dine instruktører deres eget betjeningspanel – erikkerhed og let at skabe selvfølgelig.

1. Holder datasikkerheden intakt

Når du håndterer et online læringswebsted, er der så meget indhold, studerendes data, træningsmaterialeosv. gemt i backend på dit LearnDash-betjeningspanel.

Normalt, når du inviterer flere instruktører til at oprette, redigere og styre kurser og studerende, bliver du nødt til at give dem adgang til dit backend-betjeningspanel for at de skal kunne fungere.

Dermed risikerer du masser af værdifulde data med hensyn til studerende og træningsmateriale.

Dog med Instruktørens rolle plugin, vil dine instruktører være i stand til at betjene fra deres eget dedikerede instrumentbræt og vil kun være i stand til det få adgang til LearnDashs muligheder for at oprette nye kurser og derved sikre sikkerhed og sikkerhed af dine data og dit websted.

Instruktører har slet ikke adgang til admin-kontrolpanelet. Derudover begrænser det dine kursusskabere fra at redigere kurser oprettet af dig eller andre instruktører og derved opretholde hellighed.

2. Du har kontrol overalt

At have kontrol over en oprørsk teenager kan til tider være vanskeligt.

Heldigvis, når det drejer sig om at have kontrol over oprettelse / redigering af kurser, giver instruktørens rolle-plugin til trods for at dine instruktører har friheden til at oprette deres egne kurser, du kan beholde den endelige autoritet.

Du kan aktivere indstillingen til godkende / afvise eventuelle ændringer, før du offentliggør indholdet, der holder dig kontrolleret til enhver tid.

3. Opbygning af engagement og forbedring af brugeroplevelsen gennem kommunikation mellem studerende og lærer

Kan du huske de tidspunkter, hvor din lærer talte til dig i skolen, hvor du stod overfor problemer med en bestemt test eller et emne?

Vel, sikker online-læring kommer med sine egne begrænsninger af personalisering, men instruktørens rolle-plugin prøver sit bedste for at bygge bro over dette hul ved at lette elev-lærer meddelelse.

Med Instruktørens instrumentbræt, vil dine instruktører være i stand til direkte at kommunikere med deres tilmeldte studerende via e-mail.

Det giver dine instruktører mulighed for at levere hurtigt tilbagemeldinger til de studerende angående deres præstation og gør dem i stand til det underrette studerende om enhver opdateringer vedrørende kursus / test / lektioner osv.

Dermed giver det dig en mulighed for at vokse engagement og pålidelighed på dit LearnDash-websted. Ved at gå i retning mod personalisering får du også en stor brugererfaring til dine studerende.

4. En forbedret læringsoplevelse med studerendes rapporter

For at opretholde er det vigtigt for enhver eLearning-virksomhed at give en stor læringsoplevelse for deres studerende.

Det Instruktører LearnDash instrumentbræt imødekommer dine behov nøjagtigt ved at give dine kursusskabere adgang til studerendes rapporter.

Denne rapport indeholder detaljer som samlet antal studerende der har eller ikke har afsluttet kurset, deres fremskridt og tillader dem endda at downloade kursusrapport.

Disse kursusspecifikke rapporter gør det lettere for instruktørerne at spore studerendes præstation og vigtigst af alt, det hjælper med identificere og opfyldelse hullerne i læring, der fører til en forbedret læringsoplevelse til dine elever.

5. Langsigtede forretningsforbindelser med let at skabe selvfølgelig

Hver instruktør i dag ønsker at have beføjelse til at oprette deres egne kurser og opgaver. Når det er sagt, er det værd at bemærke, at ikke alle instruktører er velkendte med WordPress.

Med dette i tankerne er instruktørens dedikerede LearnDash-dashboard designet på en måde, der giver dine kursusskabere mulighed for at oprette deres egne kurser glat uden at gå igennem WordPress-kompleksiteter.

Når du har dette på plads, giver dine kursusskabere friheden til at oprette kurser og eliminerer også indsatsen på din ende med at indstille tilpassede tilladelser, hver gang en instruktør ville redigere eller oprette et kursus.

For hvad det er værd at give dine instruktører en fornemmelse af styring og ansvar hjælper med at udvikle tillid med dine kursusforfattere, hvilket fører til succesrige forretningsforbindelser på lang sigt.

6. Spar tid og indsats gennem kommissionsrapporten.

Det er ingen hemmelighed, at dine kursusskabere tjener en provision på hvert salg af deres kursus.

Selvom det er den naturlige strøm, tilføjer instruktører LearnDash betjeningspanel mere værdi til dette ved at give dine instruktører adgang til alle Information vedrørende deres provisioner i et let og systematisk mode gennem en kommissionsrapport.

Ved at gøre kommissionsrapporten tilgængelig i selve instrumentbrættet, vil dine instruktører være i stand til det spore deres provisioner og få adgang til deres kommissionshistorie i a enkelt klik.

Dette sparer mange tons tid og indsats for dine kursusskabere, da de ikke behøver at kaste LMS for kommissionsdata. Desuden beregner plugin-instruktørrollen automatisk provision for dig og reducerer indsatsen, så du kan fokusere på andre aspekter af din virksomhed.

7. Nem analyse og hurtig beslutningstagning

Forestil dig at have alle de tilgængelige oplysninger ét sted!

Super praktisk, er det ikke?

Vores intuitive instruktordashboard til LearnDash leverer denne bekvemmelighed til dine instruktører ved at levere en samlet set af hele kurset lige efter, at de er logget ind.

På et øjeblik vil dine instruktører have oplysninger om data som f.eks samlet antal kurser, samlet salg, samlede antal studerende, antal optjente provisioner osv.

Den samlede oversigt gør det enkelt for dine instruktører at analysere problemerne omkring kursussalg, studerendes fremskridt osv. og giver dem en mulighed for at identificere deres prioriteter og fokusere på problemerne i overensstemmelse hermed, hvilket fører til hurtig beslutningstagning.

At have alle oplysninger på et øjeblik vil vise sig at være af stor betydning, da det øger din instruktørs produktivitet og giver dem mulighed for let at finde alt.

8. Undgå forvirring med et enkelt instrumentbræt

For at høste fordelene ved alle de ovennævnte punkter skal du normalt bruge forskellige tilknyttede plugins baseret på de funktionaliteter, som dine instruktører har brug for.

For eksempel: Du skal installere et rapportbaseret plugin, så dine instruktører kan få adgang til studerendes rapporter og derefter begrænser adgangen til det rapporteringsplugin kun til de studerende, der er tilmeldt kurserne, skal du også installere et andet plugin for at beregne provision for dine instruktører og så videre.

Men hvis du går videre med forskellige plugins til hver funktion, vil du ende forvirrende dine instruktører og til sidst dig selv.

Nå, da de ovennævnte funktioner er ganske vigtige med hensyn til værdien og væksten af ​​din virksomhed, giver det ikke mening at investere ekstra indsats for at gøre disse funktionaliteter tilgængelige for dine instruktører.

I stedet kan du gemme din værdifuld tid og indsats ved at bruge Instruktørens rolle plugin, som som standard sammen med dets intuitive dashboard giver alt det ovenstående og meget mere funktionaliteter dine instruktører har brug for, når de logger på deres konto.

Konklusion,

Med vores Instruktørens rolle plugin til LearnDash, får du en mulighed for at give myndighed og udvikle sig tillid med dine instruktører ved at give dem et eget dedikeret instrumentbræt.

Nu hvor du er opmærksom på alle de fordele, du kan opnå med et dedikeret Instructors LearnDash-instrumentbræt, er det på tide at du begynder at investere mere tid på at vokse din eLearning-forretning 🙂

Fordelene ved et dedikeret LearnDash-instrumentbræt til instruktører blev vist først på WisdmLabs.

Post a Comment