Follow us on Youtube.  | Follow Website !

Search Suggest

Posts

Giv studerende ekstra forsøg på LearnDash-quizspørgsmål

ekstra-forsøg-learndashHvis du er en LearnDash bruger med et forsøg på konstant at forbedre dit LearnDash-system, så er du tilfældigvis lige på det nøjagtige sted. Vi i WisdmLabs arbejder med en række LearnDash-tilpasning projekter og konstant dele ethvert interessant arbejde, som vi støder på med vores læsere.

Så her er endnu en funktionalitet fra vores stadigt stigende pose godbidder til LearnDash.

For nylig løb jeg efter et overbevisende tilpasningskrav til LearnDash quiztilpasning. Klienten havde brug for en mulighed for at give studerende ekstra forsøg på at besvare quizspørgsmål. Derudover krævede han, at når den studerende vælger et svar, vises den rigtige løsning på spørgsmålet for ham.

Lad os se på, hvordan ekstra forsøgsfunktionaliteten til dine quizspørgsmål ville være gavnlig for dit LearnDash-system, og hvordan funktionen ville fungere, når den blev integreret i dit LearnDash-system.

Hvorfor skal du give ekstra forsøgsfunktionaliteten?

Funktionen Ekstra forsøg er studentorienteret og tilføjer bestemt værdi til brugerens oplevelse. Dette gør det ved ikke kun at kontrollere svaret for en bruger, men også give en forklaring på dets rigtighed. Det giver også brugeren mulighed for at besvare et spørgsmål igen. Så nu har brugeren ikke kun en forklaring på det rigtige, men også for alle de forkerte svar, hvilket giver brugeren en indgående viden om det emne, som quizzen er baseret på.

Yderligere læsning om 'LearnDash Quiz Customization'

 • 5 Tiltrængte funktionstilføjelser til dine LearnDash-quizzer
 • Hvordan LearnDash-quizrapportering kan hjælpe med at forbedre dine kurser

Hvordan fungerer ekstraforsøgets funktionalitet?

For at forstå, hvordan ekstra forsøgets funktionalitet til LearnDash fungerer, ville det være vigtigt at forstå, hvordan funktionen vil blive integreret i systemet, og også forstå, hvilken rolle webadministrator og studerende spiller i brugen af ​​systemet. Her er en nedtrapning af det.

Sådan udvikles funktionen Ekstra forsøg

 • For at bringe denne funktionalitet i spil skal kernet LearnDash-plugin tilpasses.
 • Hvis du er en eksisterende LearnDash-bruger, ved du muligvis, at der er en spørgsmålstilstand kendt som 'check -> fortsæt'. Denne spørgsmålstilstand gør det muligt for brugere at kontrollere svaret på et spørgsmål, før de fortsætter med quizzen. Tilpasningen involverer at tilføje en ny spørgsmålstilstand, der vil involvere gentagelse af kontrollere del af denne spørgsmålstilstand.
 • Efter kontrollen meddeles den studerende dog om rigtigheden af ​​svaret sammen med en forklaring af det valgte svar, efterfulgt af en mulighed for enten at besvare eller fortsætte.
 • Administratoren skal også være forsynet med brugerdefinerede felter i fanen spørgsmål, der giver ham mulighed for at tilføje et svar og en forklaring på det svar sammen med det.

Sådan administrerer administratoren funktionen Ekstra forsøg

Administratoren skal foretage de følgende to ændringer af admin-dashboardet for at give slutbrugerne mulighed for at begynde at bruge ekstra forsøgsfunktionaliteten i LearnDash

 • Først skal administratoren vælge den korrekte spørgsmålstilstand, der giver en check-re svar-fortsætningsmulighed
 • For et bestemt spørgsmål i en quiz skal administratoren indstille svarene og tilføje en forklaring til svaret

ekstra-forsøg-learndash-forklaring

Sådan bruger studenten funktionen Ekstra forsøg

 • Når en studerende nu vælger et svar til et quizspørgsmål, får han først besked, om svaret er rigtigt eller forkert. Den studerende får også en forklaring, der tydeliggør begrundelsen for svaret.
 • Den studerende kan nu besvare spørgsmålet igen, hvis han ønsker det, eller han kan fortsætte med det næste spørgsmål i quizzen. Hvis brugeren vælger at svare på det samme, ville ovenstående proces blive fulgt igen.

ekstra-forsøg-learndash-studerende

DIY-tilpasningstricks til dine LearnDash-quizzer

 • Sådan opretter du personlighedsvurderinger af quizzer ved hjælp af plugin til tyngdekraftsformer
 • Sådan tilføjes en quiz-spørgsmålstimer i LearnDash
 • LearnDash: Vis meddelelser til korrekte såvel som forkerte quiz-svar

Afslutter

Så det handlede om ekstra forsøgsfunktionaliteten til LearnDash. Hvordan lyder funktionaliteten til dig? Tror du, det ville være nyttigt med dit LearnDash-system? Fortæl os om dine synspunkter på funktionaliteten ved hjælp af kommentarfeltet til fordel for alle vores læsere.

Det er alt for nu! Følg med på dette rum … Jeg vil snart være her med noget nyt på LearnDash 🙂

Billeder af freepik

Stillingen giver studerende ekstra forsøg på LearnDash-quizspørgsmål blev vist først på WisdmLabs.

Post a Comment